Mοιράσου την ιστορία σου με τον κόσμο μέσα από την Bookguru.gr

Υπάρχουν αρκετοί εκδότες, αλλά η Bookguru.gr δεν είναι απλά ένας ακόμη εκδοτικός οίκος! Είναι ο προσωπικός σύμβουλος που κάθε συγγραφέας επιθυμεί να έχει. Η Bookguru.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψει πού και πώς να εκδώσεις, για να σχεδιάσει όχι μόνο την έκδοση του βιβλίου σου αλλά και την καμπάνια προώθησής του, χρησιμοποιώντας όλα εκείνα τα παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που θα απογειώσουν την συγγραφική σου πορεία. Μια καμπάνια κομμένη και ραμμένη στις δικές σου ανάγκες και παράλληλα προσαρμοσμένη πλήρως στις επιταγές της ψηφιακής εποχής!

Η Bookguru.gr προσφέρει στους συγγραφείς την δυνατότητα να δημιουργήσουν βιβλία όλων των ειδών (ηλεκτρονικά, audiobooks αλλά και έντυπα), να διαφημίσουν το έργο και την πορεία του εκάστοτε συγγραφέα (είτε αυτός έχει εκδώσει με εμάς είτε όχι) ή εκδότη.

Η Βοοkguru.gr είναι έτοιμη να προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών για να οδηγήσει το βιβλίο σου ή τον εκδοτικό σου οίκο στην επιτυχία.

Η Βοοkguru.gr είναι ο δικός σου:

Coach: Αυτός που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιος είναι ο δικός σου συγγραφικός στόχος! Μαζί μας θα χτίσεις την δική σου συγγραφική ταυτότητα και θα λάβεις όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειάζεται για να επικοινωνήσεις το βιβλίο σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε εκδώσεις μαζί μας είτε όχι! Επικοινώνησε ΤΩΡΑ μαζί μας και κλείσε το δικό σου συγγραφικό ραντεβού!

Manager: Έχοντας ανακαλύψει τον δικό σου συγγραφικό στόχο, σχεδιάζουμε από κοινού τον τρόπο προώθησης του βιβλίου σου. Έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις εκείνα τα «συγγραφικά εργαλεία» που θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη του συγγραφικού σου στόχου. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται! Επικοινώνησε ΤΩΡΑ μαζί μας και μάθε για τα νέα συμβόλαια προώθησης του βιβλίου σου με τετράμηνη, εξάμηνη ή ετήσια διάρκεια.

Publisher: Eπέλεξε να εκδώσεις μαζί μας και επωφελήσου από τα αποκλειστικά προνόμια που προσφέρουμε στους συγγραφείς μας! Αξιολογούμε το βιβλίο σου, το επιμελούμαστε, δημιουργούμε χαρακτηριστικά εξώφυλλα ενώ έχουμε συμπεριλάβει υπηρεσίες μετάφρασης και uploading στην Amazon, καθώς και σε άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες πώλησης βιβλίων!

Communication Coach: Στο site μας, μπορείς να βρεις μια πληθώρα webinars τα οποία πραγματοποιούνται είτε κατά άτομο είτε ομαδικά. Στόχος των σεμιναρίων είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση των συγγραφέων πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την γενικότερη επικοινωνία και του βιβλίου τους, το χτίσιμο του brand τους κλπ.

Copywriter: Ή αλλιώς ο δικός σου «κατά παραγγελία συγγραφέας». Έχεις μια ιδέα αλλά θες άλλος να μαζέψει το υλικό; Έχεις μια ιδέα, έχεις το υλικό αλλά θες άλλος να το γράψει αντί για σένα; Απευθύνσου σε εμάς και θα βρεις αυτό που ακριβώς χρειάζεσαι!

Μεταφραστής: Μεταφράζουμε για σένα από τα Ελληνικά στα Αγγλικά και στα Γερμανικά! Απλώς ρώτα μας!

Video-Maker: Θες να κάνεις το δικό σου trailer; Θες να κάνεις ένα βίντεο λίγων λεπτών με πραγματικό καστ ηθοποιών και γυρίσματα για να διαδώσεις το βιβλίο σου πιο γρήγορα; Η Bookguru διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι! Στείλε μας την ιδέα σου και εμείς είμαστε εδώ για να της δώσουμε εικόνα, κίνηση και ήχο.

Social Media Content Creator: Τα social media είναι δύναμη! Εμείς στην Bookguru ξέρουμε πώς να την δημιουργούμε και να την διαχειριζόμαστε! Εμπιστεύσου μας και εμείς θα ετοιμάσουμε για σένα το καλύτερο Instagram & Facebook account, δημιουργώντας το κατάλληλο περιεχόμενο!

Ε-builder: To site/blog είναι το δικό σου προσωπικό κατάστημα. Εκεί θα στεγάσεις το βιβλίο σου, τη δουλειά σου, το υλικό σου! Είναι το δικό σου συγγραφικό portfolio και είναι εδώ για να μιλήσει για σένα, για την πορεία σου όσο εσύ θα ασχολείσαι με την συγγραφή του επόμενου! Είναι τόσο σημαντικό να υπάρχει μια δική σου γωνιά στο διαδίκτυο με όλες εκείνες τις συγγραφικές πληροφορίες που χρειάζεται να μάθει κάποιος για σένα πριν σε αναζητήσει! Η Βοοkguru σε συνεργασία με την εταιρεία ΤEST4U σου προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας του δικού σου blog/site σε τιμές ασυναγώνιστες!

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

spot_img

ΝΕΑ

Νέος Συγγραφέας: Απόστολος Κρητικός «14.03.2020»

Καλώς ορίζουμε στο Writer's Agency Bookguru.gr και στις Εκδόσεις Πηγή Παιδείας τον συγγραφέα Απόστολο Κρητικό με το βιβλίο του «14.03.2020». Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα: Ο...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε τα πάντα για τις υπηρεσίες, τις προσφορές μας αλλά και τα πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια που έρχονται!

Έχετε εγγραφεί με επιτυχία στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή σας. Παρακαλώ προσπαθησε ξανα.