Meet the Writer: Λογοτεχνία, Αυτοέκδοση και Δημιουργική Γραφή σε μια πολιτιστική γιορτή

Το Writer’s Agency Bookguru.gr και η Myro Gallery σας προσκαλούν στο πρωτότυπο λογοτεχνικό δρώμενο «Meet the Writer», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 29/11 ως και τις 10/12 στην Myro Gallery, Νικηφόρου 8, Θεσσαλονίκη.

Το Meet the Writer είναι μια λογοτεχνική δράση που σκοπό έχει να αναδείξει νέους συγγραφείς δίνοντάς τους το πλεονέκτημα να προβάλλουν την συγγραφική τους δουλειά καλύτερα για δύο εβδομάδες μέσα από συνεχόμενες παρουσιάσεις βιβλίων. Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Κατά την διάρκεια του Meet the Writer, για πρώτη φορά διοργανώνεται ειδική έκθεση βιβλίου για αυτοεκδότες, δηλαδή για όσους έχουν εκδώσει το πόνημά τους μόνοι τους. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Βοοkguru.gr καθώς έτσι αναδεικνύεται και επιβραβεύεται τόσο η αυτοέκδοση, ως είδος έκδοσης, όσο και το έργο των αυτοεκδοτών, οι οποίοι δεν τυγχάνουν της ίδιας αναγνώρισης και προώθησης με τους υπόλοιπους. Τέλος, το Σάββατο 10/11/2022 από τις 11-1 στον χώρο της gallery θα λάβει χώρα Ημερίδα για την Δημιουργική Γραφή με εισηγητές καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου, οι οποίοι θίγουν διαφορετικές πτυχές της!

Πόση λογοτεχνία, πόση συγγραφή και πόση δημιουργική γραφή! Και όλα αυτά σε ένα event δύο εβδομάδων αποκλειστικά για συγγραφείς!

Επιβιβαστείτε, λοιπόν, στο λεωφορείο σας, στο ταξί ή στο αυτοκίνητό σας και ελάτε μια βόλτα από την Myro Gallery, Νικηφόρου 8 για να ζήσετε μοναδικές λογοτεχνικές βραδιές συναντώντας, συζητώντας και στηρίζοντας όλους τους νέους συγγραφείς!

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη & Τετάρτη 12-6μμ

Πέμπτη & Παρασκευή 3-9μμ

Σάββατο 10-2μμ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6948037123

Υπεύθυνη Ευαγγελία Τζιάκα

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

spot_img

ΝΕΑ

Συνέντευξη της Βάνας Κουτσού στην εφημερίδα «Η Κέρκυρα Σήμερα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Η Κέρκυρα Σήμερα» και στη δημοσιογράφο Νεκταρία Βαρσαμή Πουλτσίδη έδωσε η συγγραφέας Βάνα Κουτσού για το βιβλίο της «Δάντης» που κυκλοφορεί...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε τα πάντα για τις υπηρεσίες, τις προσφορές μας αλλά και τα πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια που έρχονται!

Έχετε εγγραφεί με επιτυχία στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή σας. Παρακαλώ προσπαθησε ξανα.