Γίνε μέρος του success story για coaches της Βοοkguru.gr

Γίνε μέρος του success story για coaches της Βοοkguru.gr

Ένας ατζέντης αυτό που γνωρίζει πολύ καλά είναι πώς να κάνει τα όνειρα του πελάτη του πραγματικότητα. Πώς να χτίζει την καριέρα του, να τον βοηθά να βελτιωθεί και να τον απογειώνει!

Για κάθε coach (business coach, relationship coach, life coach, mindset coach κλπ) που εμπιστεύεται και επιλέγει την Bookguru.gr για να γίνει ο δικός του ατζέντης, του παρέχουμε του όλα εκείνα τα εργαλεία που θα εκτοξεύσουν και θα απογειώσουν την καριέρα του!

Έλα να σου πω μια ιστορία.

Ο εκπαιδευτής πωλήσεων Γιάννης Μηλιάτσης

Τον Φεβρουάριο του 2020, γνώρισα τον συγγραφέα και εκπαιδευτή πωλήσεων και παραγωγικότητας, Γιάννη Μηλιάτση. Όταν έθεσα σε εφαρμογή τις συμβουλές του για την εταιρεία μου, αντιλήφθηκα πως είναι πράγματι εκπαιδευτής πωλήσεων και παραγωγικότητας, γεγονός που φαίνεται και στα βιβλία του!

Το βιβλίο «Ξέρεις να πουλάς;»

Διαβάζοντας το βιβλίο του «Δεν ξέρεις να πουλάς;», αποτέλεσμα αυτοέκδοσης, του πρότεινα να το επανεκδώσουμε προσθέτοντας νέο υλικό. Τον Νοέμβριο του 2021, εκδώσαμε το βιβλίο του με τίτλο «Ξέρεις να πουλάς;»

Workshops & Βιβλιοπαρουσιάσεις

Δεδομένου ότι δεν είναι λογοτεχνικό βιβλίο αλλά how-to-do βιβλίο, σχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε ένα workshop, μια ημερίδα με φυσική παρουσία και φυσικά μία παρουσίαση.

18/11/2021, Θεσσαλονίκη: «Επιχειρηματικότητα, τα Χρηματοδοτικά εργαλεία, τις Πωλήσεις αλλά και την Αξιολόγηση & Εκπαίδευση προσωπικού»

12/12/2021, Βέροια: «Digital Marketing & Δήμοι – Χρηματοδοτικά Εργαλεία – Πωλήσεις– Αξιολόγηση & Εκπαίδευση Προσωπικού».

3/4/2021, Αθήνα: Παρουσίαση Βιβλίου, στην οποία συμμετείχε διαδικτυακά ο CEO της Olympia Electronics, Δημήτρης Λακασάς μιλώντας για το βιβλίο του κ. Μηλιάτση «Ξέρεις να πουλάς». Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.

H Συνεργασία με την ΚΥΑΝΑ

Aπό την εκπαίδευαη τοου κ. Μηλιάτση, στους πωλητές της εταιρείας ΚΥΑΝΑ.

Η εταιρεία καλλυντικών ΚΥΑΝΑ συνεργάστηκε με τον κ. Μιλιάτση με σκοπό την εκπαίδευση των πωλητών τους σε λιανική και χονδρική.

Γίνε μέρος του success story για coaches της Βοοkguru.gr

Στην Bookguru.gr δίνουμε αξία στους «συγγραφικούς προπονητές της ζωής» και στο έργο τους από την

θέση του ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ!

Αν είσαι λοιπόν coach και θες να αποκτήσεις τον δικό σου ΑΤΖΕΝΤΗ, ο οποίος θα δημιουργήσει για σένα νέες

ευκαιρίες και προοπτικές στην καριέρα σου με ή χωρίς βιβλίο,

ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ MAΣ ΤΑΛΕΝΤΟ

και μπες στο ειδικό πρόγραμμα που έχουμε για τους coaches!

Συμπλήρωσε την φόρμα που ακολουθεί και βρες τον δικό σου ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΑΤΖΕΝΤΗ