Φιλοσοφία

Κάνε όσο πολύπλοκα σχέδια θέλεις, αλλά οι εντολές που δίνεις για την εφαρμογή τους πρέπει να είναι απλές και ξεκάθαρες (Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης).

Γράψε όσο πολύπλοκα θέλεις, αλλά οι εντολές που θα δώσεις για την έκδοση και την προώθηση του βιβλίου σου πρέπει να είναι απλές και ξεκάθαρες. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, ΕΣΥ είσαι αυτός που δίνει τις εντολές για την εφαρμογή των σχεδίων που έχεις για το «πνευματικό σου παιδί», και όχι ο εκδότης σου. Μπορεί να πιστεύεις το αντίθετο, αλλά κανείς δεν ξέρει καλύτερα από ΣΕΝΑ που θες να φτάσεις με αυτό που έχεις στα σκαριά.

«Να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς»

Το έργο σου δεν τελειώνει μόλις γράψεις την λέξη «ΤΕΛΟΣ», στην τελευταία σελίδα του βιβλίου σου! Η συγγραφή είναι περίπλοκο και πολύπλοκο ταξίδι! Αρχίζει με την γέννηση και δημιουργία του βιβλίου και ολοκληρώνεται μόλις επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος.

Μόλις ολοκληρώσεις την ιστορία σου, το «πνευματικό σου παιδί» είναι εκεί και σε περιμένει να το πάρεις από το χέρι και να το καθοδηγήσεις ΕΣΥ, σαν να ήταν το παιδί σου. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το πας στον σωστό εκδότη και στον σωστό manager.

Για να σου προσφέρουν:

  • Καμπάνιες Προώθησης του βιβλίου σου, σχεδιασμένες ειδικά για σένα!
  • Συμβουλές Έκδοσης!
  • Coaching
  • Κατάλληλα Εργαλεία Γραφής και Επικοινωνίας
  • Δημόσιες Σχέσεις

Αν θες, λοιπόν, να ανακαλύψεις τον δικό σου ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ, να δημιουργήσεις την δική σου ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, να εξελιχθείς συγγραφικά και να αποκτήσεις φήμη αλλά και χρήματα, τότε μην καθυστερείς! Κλείσε ΤΩΡΑ το δικό σου ραντεβού για το πρώτο σου Coaching, στείλε μας το έργο σου για αξιολόγηση και άσε την Bookguru να σου βρει, μέσα από την ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που διαθέτει, την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Γιατί, ο guru του βιβλίου έχει την λύση σε κάθε συγγραφική κρίση!

Καλώς ήρθες, στον κόσμο της Βοοkguru!