Υποβολή Έργου

Το Writer’s Agency Bookguru.gr θα χαρεί να εξετάσει το έργο σας, να συζητήσει αλλά και να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς και την συγγραφική σας πορεία.

Αν επιθυμείτε να αναλάβουμε την έκδοση του βιβλίου σας, μπορείτε να στείλετε το έργο σας είτε ηλεκτρονικά είτε εκτυπωμένο  στη διεύθυνση: Πίνδου 6, Νέα Κρήνη ΤΚ 55135. Έργα γραμμένα στο χέρι δεν γίνονται δεκτά προς αξιολόγηση. Παράλληλα με το έργο σας προς έκδοση, πρέπει να στείλετε το συγγραφικό σας βιογραφικό, μια εκτενή περιγραφή όπου θα αναφέρετε το είδος, η υπόθεση και ο λόγος που το έχετε γράψει καθώς και την φόρμα που θα βρείτε εδώ συμπληρωμένη.

Αν επιθυμείτε να αναλάβουμε την εκπροσώπησή σας ή/και και την προώθησή σας, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά το συγγραφικό σας βιογραφικό και μια επιστολή όπου θα περιγράφεται εν συντομία την πορεία σας και το έργο σας ως συγγραφέας, τους στόχους σας, το κοινό στο οποίο απευθύνεστε καθώς και την φόρμα που θα βρείτε εδώ συμπληρωμένη.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι και στις δύο περιπτώσεις, χρειαζόμαστε έως και έξι (6) μήνες για την απόφασή μας, την οποία και θα σας ανακοινώσουμε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Δεν εκπροσωπούμε ούτε και εκδίδουμε ποιητικές συλλογές ή δοκίμια.

Στείλτε μας τα στοιχεία σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.