Ποιοι Είμαστε

Προφίλ:

Η Bookguru είναι το πρώτο και μοναδικό Writers’ Agency που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Η δημιουργία του προέκυψε κατόπιν πολυετούς σκέψης και πολυετών επαφών μας τόσο με συγγραφείς όσο και με γνωστούς και μη εκδοτικούς οίκους. Απόρροια αυτών των επαφών και των σκέψεων, ήταν η αντίληψη πως οι παρεχόμενες υπηρεσίες έκδοσης και προώθησης προς τους συγγραφείς δεν ανταποκρίνονταν στις ανάγκες τους ενώ παρατηρήθηκε η έλλειψη σωστού, οργανωμένου τμήματος δημοσίων σχέσεων σε αρκετούς από αυτούς. Επιπροσθέτως, εντοπίστηκαν λάθη και παραλείψεις κατά τον τρόπο επικοινωνίας του βιβλίου, τις παρουσιάσεις, την προσέγγιση του συγγραφέα προς τον εκδοτικό οίκο καθώς και την σύνδεση του με αυτόν.

Συγκεκριμένα, πολλά βιβλία δεν βρίσκουν την διέξοδο προς την έκδοση τους από μεγάλο εκδοτικό οίκο εύκολη, είτε λόγω θεμάτων που σχετίζονται με το περιεχόμενο και την δομή του βιβλίου είτε εξαιτίας της χαμηλής κοινωνικής του δικτύωσης στα social media. Από την άλλη το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρεται από άλλους μικρότερους εκδοτικούς οίκους δεν ικανοποιεί μεγάλη μερίδα συγγραφέων.

Έχοντας λάβει υπόψιν τα παραπάνω, το writer’s agency Bookguru παρέχει πρακτικές και ουσιαστικές προτάσεις που λύνουν κάθε είδους συγγραφική και εκδοτική κρίση.

Στόχος:

Στόχος της Bookguru είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών διαφήμισης και προώθησης του συνολικού έργου του εκάστοτε συγγραφέα και εκδοτικού οίκου. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και πολύπλευρες λύσεις καθόλη τη διάρκεια της πορείας σας.

Μέσα από την Bookguru, οι συγγραφείς έχουν την δυνατότητα να γίνει το έργο τους περισσότερο γνωστό, να χτίσουν το συγγραφικό τους προφίλ μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και τα ΜΜΕ, να διοργανώσουν μέσα από εμάς τις παρουσιάσεις και τις περιοδείες των βιβλίων τους σωστά και με απόλυτη επιτυχία, να εκπαιδευτούν μέσα από τα webinars και τα masterclasses που προσφέρει η άρτια καταρτισμένη ομάδα καθηγητών και εκπαιδευτών που διαθέτει η εταιρεία μας καθώς και να εκδώσουν το βιβλίο τους αν το επιθυμούν τόσο ηλεκτρονικά όσο και μέσω της Amazon.

Από την άλλη, η Bookguru αναλαμβάνει πλήρως την εξωστρέφεια των εκδοτικών οίκων μέσα από καμπάνιες προώθησης τους και δράσεις τους κατόπιν συμφωνίας μαζί τους, την διασύνδεση τους με νέους, ανερχόμενους και ταλαντούχους συγγραφείς καθώς και την διάθεση του οnline καταστήματός της για την πώληση και περαιτέρω προώθηση των βιβλίων τους.

Ομάδα:

Το ανθρώπινο δυναμικό μας ξεχωρίζει όχι μόνο για την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας (συγγραφέων και μη), αλλά και για τον ευαίσθητο, καλλιτεχνικό και συγγραφικό τρόπο με τον οποίο αγκαλιάζει το βιβλίο! Με σεβασμό στον δημιουργό του έργου που μας ανατίθεται, προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα το οδηγήσουν στην επιτυχία ενώ παράλληλα διαμορφώνεται το αντίστοιχο brand στοχεύοντας στην περαιτέρω αναγνωρισιμότητα και στην βελτίωση των οικονομικών απολαβών, μακροπρόθεσμα!

Δημιουργικότητα:

Δημιουργούμε συνεχώς διάφορες δράσεις με κοινωνικό πρόσημο. Σε αυτές τις δράσεις οι συγγραφείς μας αλλά και οι εκδότες που μας εμπιστεύονται έρχονται σε επαφή τόσο μεταξύ τους όσο και με πληθώρα κόσμου, προκειμένου να ενισχύσουν, να δυναμώσουν το κοινωνικό τους προφίλ αλλά και να γίνουν περισσότερο γνωστοί ευρέως.

Χαρακτηριστικά:

Υπευθυνότητα

Δημουργικότητα

Σωστή Διαχείριση

Ήθος

Σεβασμός

Εμπιστοσύνη

Αφοσίωση