Βιβλιοπωλεία

Στην Bookguru αντιμετωπίζουμε το βιβλίο με μια διαφορετική φιλοσοφία. Για εμάς το βιβλίο είναι άξιο σεβασμού μιας και είναι κομμάτι του πολιτισμού που κληρονομήσαμε και που θα κληρονομήσουμε στις επόμενες γενιές. Όμως η ραγδαία είσοδός μας στην ψηφιακή εποχή καθιστά αναγκαία την διαχείριση του βιβλίου ως μιας πολύπλευρης πολιτιστικής οντότητας που οφείλει να αφουγκράζεται και να προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής μας! 

Είναι γνωστό πλέον πως η καλή συγγραφική πένα δεν συνιστά το κλειδί για την επιτυχία ενός βιβλίου. Αυτό ίσως να ίσχυε παλιότερα αλλά και πάλι αν ερευνήσουμε την ιστορία της λογοτεχνίας (ελληνικής και ξένης) καλύτερα θα αντιληφθούμε πως οι διασυνδέσεις και οι επαφές έπαιζαν και τότε σημαντικό στην εξέλιξη του συγγραφέα εκείνης της εποχής. Η διείσδυση σε συγγραφικές ομάδες αποτελούσε καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη της λογοτεχνικής πένας και του λογοτέχνη κατ’ επέκταση που κρυβόταν πίσω από τις λέξεις. 

Ως agency συγγραφέων, εκτός από την ανάδειξη βιβλίων, στοχεύουμε και στην ανάδειξη νέων συγγραφικών ταλέντων και προσωπικοτήτων μέσα από την δημιουργία συγγραφικού brand για καθέναν από τους συγγραφείς που μας εμπιστεύονται! Στην Bookguru.gr θεωρούμε ότι ο συγγραφέας ανήκει στον πολιτισμό και έτσι τον αντιμετωπίζουμε και εμείς! Επομένως, επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με συγγραφείς που ξεχωρίζουν για την ευαισθησία τους, την καλλιέργεια τους, τις αξίες τους και φυσικά για την πένα τους!

Τα βιβλία που φέρουν την υπογραφή μας αλλά και την στήριξη μας δεν είναι απλώς μερικές λέξεις γραμμένες και τυπωμένες σε μερικές σελίδες λευκές…

Κάθε μας βιβλίο είναι ένα ταξίδι! Ένα ταξίδι ψυχής και γνώσης. Κάθε μας παραμύθι είναι αφορμή σκέψης και διδαχής. 

Ψυχαγωγούμε τα παιδιά σεβόμενοι την παιδικότητα και την αθωότητα της ηλικίας! Ψυχαγωγούμε τους ενήλικες με βιβλία που σέβονται τον αναγνώστη ενώ παράλληλα τον οδηγούν στην αυτοβελτίωση. Η αυτοβελτίωση και ο εξευγενισμός της ψυχής, άλλωστε, αποτελούν, θα λέγαμε, τους απώτερους στόχους και σκοπούς του πολιτιστικού και πολιτισμικού γίγνεσθαι!

Τον ίδιο ακριβώς σκοπό υπηρετεί και το Writers’ Agency Βοokguru.gr. Στην Bookguru πιστεύουμε ότι το βιβλίο είναι πολιτισμός και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε καθόλη τη διαδικασία έκδοσης του. Υποστηρίζουμε και εκπροσωπούμε συγγραφείς που διέπονται από το αξιακό σύστημα του αν-

θρώπινου ιδεώδους ενώ κάθε μας εκδήλωση και κάθε μας παρουσίαση αποτελεί μια ολοκληρωμένη πολιτιστική πρόταση αφού μέσα από αυτήν συνδυάζουμε την παρουσίαση βιβλίων με διάφορες μορφές τέχνης.

Από αγάπη για τον πολιτισμό και ειδικά τον ελληνικό, στηρίζουμε τους νέους Έλληνες συγγραφείς προσπαθώντας να προωθήσουμε τα βιβλία τους τόσο σε ελληνικό επίπεδο όσο και σε διεθνές μέσω της Amazon εντάσσοντας στο πρόγραμμά μας οργανωμένες δράσεις προκειμένου να γίνουν οι συγγραφείς μας γνωστοί στο εξωτερικό.

Τα βιβλιοπωλεία που θα μας εμπιστευτούν έχουν να κερδίσουν πολλά:

Πρώτον, επωφελούνται από την δημιουργία μιας μακροχρόνιας επαγγελματικής σχέσης και συνεργασίας. Τα βιβλιοπωλεία με τα οποία συνεργαζόμαστε, γνωρίζουν ήδη ότι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των παρουσιάσεών μας, με εκτενείς αναφορές σε αυτούς και διάχυση του ονόματος τους στον τύπο.

Δεύτερον, παρέχουμε στα βιβλιοπωλεία διαδικτυακή στήριξη μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, όπως live streaming υπηρεσίες, δημιουργία γραφιστικών για social media (λογότυπο, διαφημιστικά σποτ, εικόνες για Instagram και Facebook), καθώς και περαιτέρω συμβουλευτική.

Τρίτον, δίνεται η δυνατότητα δημοσιογραφικής κάλυψης με συνεντεύξεις και άρθρα για νέες αφίξεις στα βιβλιοπωλεία τους μέσα από το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό portal www.pigipaideias.gr.

Τέταρτον, τα βιβλιοπωλεία μπορούν να αγοράζουν τα βιβλία του καταλόγου με 55% έκπτωση με αντικαταβολή. Τοποθετώντας στα ράφια σας τα βιβλία μας καταλαβαίνετε ότι δεν διαφημίζετε ακόμα έναν εκδοτικό οίκο. Τοποθετώντας στα ράφια σας τα βιβλία μας, αποκτάτε έναν ακόμα βασικό και σημαντικό συνεργάτη, ο οποίος είναι εδώ για να σας παρέχει λύσεις που θα σας αναδείξουν ως επαγγελματίες του χώρου!

Άλλωστε, η Bookguru.gr είναι η λύση σε κάθε συγγραφική και εκδοτική κρίση!

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της Bookguru.gr!