Bookguru.gr: Συμμετοχή στην 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Κόντρα στους καιρούς, το Writers’ Agency Bookguru.gr συμμετείχε στην 18η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Helexpo από τις 25-28/11/2021. Για περίπου τέσσερις ήμασταν εκεί δίνοντας δυναμικά το παρόν μας! Μέσα σε αυτό το διάστημα είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με νέους συγγραφείς, να συστήσουμε στο κοινό μας τους δικούς μας συγγραφείς αλλά και φυσικά να κάνουμε το brand μας πιο γνωστό!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και στιγμιότυπα των παρουσιάσεων που διοργανώσαμε εντός της Έκθεσης:

  • Παρουσίαση βιβλίου: «Το Μυστικό Μήλος της Εύας» της Εύας Μαζοκοπάκη. Για το βιβλίο μίλησε η συγγραφέας Γεωργία Ταουσιάνη ενώ αποσπάσματα διάβασε η επίσης συγγραφέας Σοφία Τανακίδου.
  • Παρουσίαση βιβλίου: «Θανάσιμο Παιχνίδι» της Μάουρας Ρομπέσκου. Για το βιβλίο μίλησε η συγγραφέας Βάνα Κουτσού ενώ για την συγγραφέα, η υπεύθυνη του Writers’ Agency Ευαγγελία Τζιάκα
  • Υπογραφές βιβλίων: Γιάννης Μηλιάτσης «Ξέρεις να πουλάς;» και Νάνσυ Καλφούδη – Παπάκου «Η κ. Άρτεμη Ριζάρη»

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

spot_img

ΝΕΑ

Ο «Δάντης» στις βιβλιοπροτάσεις των καλύτερων site

Ο «Δάντης» της Βάνας Κουτσού στις βιβλιοπροτάσεις των: Thessalianews.gr trikalaenimerosi.gr kosmoslarissa.gr Ηπειρωτικός Αγών Eυχαριστούμε θερμά όλα τα μέσα ενημέρωσης καθώς και τη δημοσιογράφο Νεκταρία Βαρσαμή Πουλτσίδη Βρείτε τον «Δάντη» που...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε τα πάντα για τις υπηρεσίες, τις προσφορές μας αλλά και τα πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια που έρχονται!

Έχετε εγγραφεί με επιτυχία στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή σας. Παρακαλώ προσπαθησε ξανα.