Έκδοση Βιβλίου

Ανακαλύψτε την επόμενη σας λογοτεχνική επιτυχία μέσα από το Writer’s Agency Bookguru.gr και τις Εκδόσεις Πηγή Παιδείας!

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το επόμενο μεγάλο έργο σας;

Το Writer’s Agency Bookguru.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να φέρετε την ιστορία σας στο φως, προσφέροντας ολοκληρωμένα και οικονομικά πακέτα έκδοσης βιβλίου σε όλες τις μορφές που επιθυμείτε!

Γιατί να επιλέξετε την Bookguru.gr

  • Στην Bookguru.gr κατανοούμε ότι οι συγγραφείς αναζητούν επικοινωνία, αναγνώριση και επιτυχία. Γι’ αυτό, προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις έκδοσης βιβλίου που προσαρμόζονται αποκλειστικά στις ανάγκες σας. Είτε προτιμάτε την κλασική έντυπη μορφή, την συναρπαστική ηλεκτρονική έκδοση, είτε το αγαπημένο σας audiobook, εμείς σας καλύπτουμε!
  • Με την Bookguru.gr, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το οικονομικό μέρος. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα που προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας, επιτρέποντάς σας να επενδύσετε στην ονειρεμένη σας ιστορία, χωρίς να επηρεαστείτε οικονομικά.
  • Επιπλέον, η Bookguru.gr σας προσφέρει καλά ποσοστά! Αξιολογούμε την εργασία σας και αναγνωρίζουμε το δημιουργικό σας ταλέντο. Μέσω των συμφωνηθέντων όρων, εξασφαλίζουμε ότι θα λάβετε την αμοιβή που σας αξίζει για κάθε πωλούμενο αντίτυπο του βιβλίου σας.
  • Η Bookguru.gr φροντίζει επίσης για εσάς και μετά το τέλος των παρουσιάσεων. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να εκκαθαρίσουμε τον λογαριασμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά μετά το πέρας κάθε παρουσίασης, παρέχοντας σας διαφάνεια και επαγγελματική συνέπεια, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επόμενη μεγάλη σας πρόκληση.
  • Όμως, δεν αρκεί μόνο η έκδοση του βιβλίου. Στο Writer’s Agency Bookguru.gr, αναλαμβάνουμε τις δημόσιες σας σχέσεις και τα book tours σας. Με την εκτεταμένη εμπειρία μας στον χώρο της συγγραφής, σας παρέχουμε πλατφόρμες και ευκαιρίες για να παρουσιάσετε το έργο σας σε αναγνώστες, κριτικούς και εκδοτικούς οίκους.

Η Eπόμενη Λογοτεχνική σας Διαδρομή Ξεκινά από την Bookguru.gr

Εάν είστε έτοιμοι να ζήσετε τη λογοτεχνική σας περιπέτεια, επιλέξτε την Bookguru.gr!

Εμπιστευθείτε μας την ιστορία σας και επιτρέψτε μας να την μετατρέψουμε σε πραγματικότητα.

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα έκδοσης βιβλίου που συνοδεύονται από:

  • οικονομική απόσβεση,
  • καλά ποσοστά,
  • εκκαθάριση μετά το τέλος των παρουσιάσεων,
  • δημόσιες σχέσεις και
  • book tours.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ

Επιτρέψτε μας να είμαστε ο εταίρος σας στην επιτυχία και να φέρουμε τις λέξεις σας στον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε την ιστορία σας να λάμψει!

Βρείτε τα βιβλία μας: